ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ συμφώνησαν να μην πραγματοποιήσουν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στην πόλη Πιοντσάνγκ, μετέδωσε το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο Yonhap.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Νοτιοκορεάτης ομόλογός του Μουν Τζε Ιν πήραν την απόφαση κατά τη διάρκεια 30λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν μεταξύ τους.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης με την Βόρειο Κορέα.
Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας υπογράμμισε ότι η Σεούλ «θα έχει στενές διαβουλεύσεις με τις ΗΠΑ» στο ζήτημα του ενδοκορεατικού διαλόγου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times η Νότια Κορέα είχε προτείνει στις ΗΠΑ να μεταφερθεί η διεξαγωγή των ετήσιων στρατιωτικών ασκήσεων Foal Eagle όπως και οι ασκήσεις Key Resolve που διεξάγονται από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο.
Συγκεκριμένα η Σεούλ είχε προτείνει να διεξαχθούν μετά την λήξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στις 18 Μαρτίου.
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στην νοτιοκορεατική πόλη Πιοντσχάν, που βρίσκεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Βόρειο Κορέα, από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου.























































