ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δύσκολη φάση εισέρχεται η ιταλική κεντροαριστερά, αφού σύμφωνα με δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται να ξεπερνά το 25%. Για την ώρα προβάδισμα έχει το κόμμα του Μπ. Γκρίλο, το οποίο συγκεντρώνει 27%.
Ο Ματέο Ρέντσι και η ιταλική κεντροαριστερά κινδυνεύουν, όπως όλα δείχνουν, να χάσουν στις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου. Η πλειοψηφία των γκάλοπ που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής δείχνουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν ξεπερνά το 25% στην πρόθεση ψήφου.
Παράλληλα υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με τις συμμαχίες. Οι ριζοσπάστες της Έμα Μπονίνο -που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για συμπόρευση- είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουν να συγκεντρώσουν τις αναγκαίες υπογραφές για να κατέβουν με δικό τους ψηφοδέλτιο στις εκλογές.
Οι μόνοι σύμμαχοι του Ρέντσι αυτή την στιγμή είναι το μικρό κόμμα των Πρασίνων και ένας μικρός επίσης κεντρώος σχηματισμός.
Σύμφωνα με τους αναλυτές είναι πολύ πιθανό να παραμείνει πρωθυπουργός ο Πάολο Τζεντιλόνι για αρκετούς μήνες μετά τις εκλογές. Ίσως μέχρι τον Ιούνιο, αν αργήσει ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης ή αν καταστεί αναγκαίο να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές λόγω αδυναμίας να εξασφαλισθεί μια σταθερή πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.























































