ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Μάρτιν Σουλτς, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Χορστ Ζεεχόφερ,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβλέψεις και για τους πρόσφυγες, θέμα που «σημάδεψε» την Άνγκελα Μέρκελ στην κορύφωσή της κρίσης, περιλαμβάνει το προσχέδιο της συμφωνίας, στην οποία κατέληξαν, έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, τα κόμματα CDU και CSU, των Μέρκελ και Ζεεχόφερ και το SPD του Μάρτιν Σουλτς.
Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν η Γερμανία να περιορίσει στις 200.000 τους πρόσφυγες που θα δέχεται ετησίως ενώ από τις ρυθμίσεις για την επανένωση των οικογενειών θα επωφελούνται 1.000 άνθρωποι τον μήνα.
Σύμφωνα με το προσχέδιο της συμφωνίας, η Γερμανία θα μειώσει εξίσου τον αριθμό των προσφύγων που δέχεται από την Ελλάδα και την Ιταλία.
Η επανένωση των οικογενειών θα αφορά μόνο γάμους που έγιναν πριν οι σύζυγοι πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς και θα αφορούν μόνο ανθρώπους που δεν έχουν διαπράξει εγκλήματα, δεν αποτελούν κίνδυνο και σε κάποιες περιπτώσεις που οι πρόσφυγες δεν αναμένεται σύντομα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.























































