ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης εφήβου κατά των συμμαθητών του, μέσα στο σχολείο του, στη Σιβηρία.
Ο 15χρονος νεαρός επιτέθηκε σε μαθητές 12-13 ετών με τσεκούρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σχολείο.
Πριν συλληφθεί πρόλαβε να τραυματίσει επτά ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.
Είναι η δεύτερη τέτοια επίθεση σε σχολείο της Ρωσίας αυτή την εβδομάδα.
Τη Δευτέρα, δύο έφηβοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε σχολείο της Περμ στα Ουράλια, προκαλώντας τον τραυματισμό 15 ανθρώπων. Μετά αλληλομαχαιρώθηκαν και οι δράστες.
Η επίθεση είχε αναζωπυρώσει τη συζήτηση γύρω από την ασφάλεια στα σχολεία, το οποίο αποτελεί ένα ευαίσθητο θέμα στη Ρωσία μετά το φονικό του 2004 σε σχολείο του Μπεσλάν, όπου ομάδα φιλοτσετσένων τρομοκρατών συνέλαβε ομήρους και σκότωσε 331 ανθρώπους, οι 186 εκ των οποίων μαθητές.
«Θα δούμε γιατί απέτυχε το σύστημα ασφαλείας» δεσμεύτηκε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Όλγκα Γκολόντετς προσθέτοντας ότι συστάθηκε ομάδα εργασίας για το ζήτημα αυτό.























































