ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πανίσχυρη Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας ενέκρινε την Τρίτη την πρόταση για προεδρικές εκλογές στη χώρα το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου φέτος.
Ο ηγέτης της χώρας Νικολάς Μαδούρο αναμένεται ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία και θα επιχειρήσει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι η αντιπολίτευση είναι διαιρεμένη και πολλά από τα κορυφαία στελέχη της δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές.
«Πριν από τις 30 Απριλίου θα πρέπει να διεξαχθούν προεδρικές εκλογές στη Βενεζουέλα» αναφέρεται στο διάταγμα που προτάθηκε από τον Ντιοσντάντο Καμπέγιο και υιοθετήθηκε ομόφωνα από τη Συντακτική Συνέλευση.























































