ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αφορμή την επέτειο των γεγονότων των Ιμίων και στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης με τον Πρωθυπουργό του Νίγηρα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε να πουλήσει και λίγο «μαγκιά» στην Ελλάδα, μιας και η επίθεση στους Κούρδους στην Εφρίν δεν αποδεικνύεται και τόσο… περίπατος.
Σύμφωνα με το Χαμπέρτουρκ, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι «δεν συμβαδίζουν με την καλή γειτονία η μεταφορά της κρίσης των Ιμίων του 1996 στο σήμερα και οι σχετικές ενέργειες.
»Δεν είναι σωστό να επιχειρούν οι γείτονες μας να έχουν την φιλοδοξία του ψαρέματος σε θολωμένα νερά τη στιγμή που εμείς είμαστε απασχολημένοι με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας» είπε και πρόσθεσε:
«Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο (μια τέτοια προσπάθεια). Σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο, ως Τουρκία, έχουμε πάντα στην διάθεση μας προφυλάξεις (σ.σ. μέτρα). Κανείς να μην ανησυχεί».
Κατηγόρησε δηλαδή την Ελλάδα, αυτός ο τζιχαντιστής, ότι εκμεταλλεύεται τον πόλεμο της Τουρκίας κατά της «τρομοκρατίας», δηλαδή τον πόλεμο της Τουρκίας υπέρ των τζιχαντιστών και κατά των Κούρδων, για να κερδίσει κάτι στο Αιγαίο.
Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει τίποτα στο Αιγαίο, πέρα από ό,τι λένε οι Συνθήκες, που η Τουρκία καθημερινά καταπολεμά. Η Τουρκία κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στις μεγαλοστομίες της, ιδιαίτερα όταν φροντίζει να κάνει παγκόσμια επίδειξη της ανικανότητας του στρατού της με τις πολεμικές επιχειρήσεις της στη Συρία.
Η στρατιωτική ισχύς της Ελλάδας μπορεί να συντρίψει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με τρόπο ανεπανόρθωτο για την ίδια την Τουρκία. Να προσέχουν λοιπόν τι λένε, γιατί φαίνεται ότι επιδιώκουν την ημέρας της κρίσης τους.























































