ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσαβούσογλου: Διπρόσωποι οι Ευρωπαίοι – Εμείς δεν είμαστε Γαλλία να εισβάλουμε στην Αλγερία

Τσαβούσογλου: Διπρόσωποι οι Ευρωπαίοι – Εμείς δεν είμαστε Γαλλία να εισβάλουμε στην Αλγερία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επέκρινε την αντίδραση της Γαλλίας σχετικά με την Επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Εφρίν της Συρίας και δήλωσε πως η Γαλλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν μπορεί να δώσει μάθημα στην Τουρκία.

Όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, δήλωσε: Οι Ευρωπαίοι έχουν μια τέτοια διπροσωπία. Μπροστά σάς λένε πως έχετε δίκαιο και πίσω από την πλάτη σας κάνουν δηλώσεις. Εμείς δεν είμαστε Γαλλία να εισβάλλουμε στην Αλγερία. Θεωρούμε προσβολή ακόμα και την υπενθύμιση που κάνουν.

“Δεν πρόκειται για εισβολή”

Δεν πρόκειται για εισβολή. Στηρίζουμε σθεναρά την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Η επιχείρηση έχει σκοπό να καθαρίσει τα εδάφη της Συρίας από τους τρομοκράτες. Εμείς ασκούμε το δικαίωμά μας για αυτοάμυνα. Η επιχείρηση συνάδει με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών. Όλος ο κόσμος το αποδέχεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr