Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν θέλω επανάσταση στη Ρωσία” δηλώνει η εντυπωσιακή αντίπαλος του Πούτιν

“Δεν θέλω επανάσταση στη Ρωσία” δηλώνει η εντυπωσιακή αντίπαλος του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ρωσία,

Η γνωστή Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια και υποψήφια για την ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ δήλωσε ότι η δημοτικότητά της υπερβαίνει την δημοτικότητα όλων των άλλων υποψηφίων εκτός από την δημοτικότητα του Πούτιν.

“Η δημοτικότητα μου είναι τεράστια» δήλωσε στα αγγλικά. «Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που όλοι οι Ρώσοι γνωρίζουν όπως γνωρίζουν και τον Πούτιν. Στην χώρα δεν υπάρχει άλλος που να είναι τόσο γνωστός όσο εγώ» ισχυρίστηκε η Σαμπτσάκ σε συνέντευξη της στο αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press (АР).

Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν επιδιώκει επαναστατικούς τριγμούς στην Ρωσία και είναι υπέρ των εξελικτικών μεταρρυθμίσεων στην χώρα. «Δεν θέλω να γίνει επανάσταση στη χώρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «ο μοναδικός αναίμακτος δρόμος για να γίνουν αλλαγές στην Ρωσία είναι η εξέλιξη».

«Αυτό που κάνω είναι προς όφελος όλης της αντιπολίτευσης» δήλωσε η Σαμπτσάκ. «Μιλάω ανοιχτά για πράγματα που επί χρόνια δεν μπορούσε κανείς να τα συζητήσει με τη ρωσική κοινή γνώμη. Θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο θετικό πράγμα που μπορώ να κάνω κατά την διάρκεια της προεκλογικής αυτής εκστρατείας».

Αναφερόμενη στον Ναβάλνι, είπε ότι ακολουθεί λάθος δρόμο καθώς επέλεξε την τακτική να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις χωρίς άδεια.

Η ηλικίας 35 ετών διάσημη Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια, με το που ανακοίνωσε την απόφαση της να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2018, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, σχολίων, εκτιμήσεων, αλλά και σφοδρών επιθέσεων από τους υποψήφιους αντιπάλους της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, όπως επίσης και έναν έντονο διάλογο στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη ουσία όμως όλες αυτές οι αντιδράσεις, πολλές από τις οποίες είναι έντονα επικριτικές αποτελούν μια ένδειξη της κοινωνικής δυναμικής που υπάρχει στη χώρα, αλλά κι ένα τεστ για τις πολιτικές διαθέσεις του κόσμου και για το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Πόλεμος» ΕΕ–Ρωσίας στο διαδίκτυο – Ομάδες χάκερ ελεγχόμενες από τη Μόσχα

Προελαύνει η Ρωσία σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας του Κρεμλίνου

Οι Γάλλοι υπολογίζουν ότι 150.000 Ρώσοι έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία

Ρωσία: Αναχαιτίσαμε 6 ουκρανικές επιθέσεις με αμερικανικούς ATACMS στην Κριμαία

Ζελένσκι: Έχασε τις ελπίδες του για άμεση ένταξη στο ΝΑΤΟ – Μόνο μετά τη νίκη μας στον πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr