ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένη οδηγός κοιμόταν στη μεσαία λωρίδα αυτοκινητόδρομου – Πήγαν να την ξυπνήσουν και… (βίντεο)

Μεθυσμένη οδηγός κοιμόταν στη μεσαία λωρίδα αυτοκινητόδρομου – Πήγαν να την ξυπνήσουν και… (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια από το περιστατικό που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Μια μεθυσμένη γυναίκα, όπως οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο, την πήρε ο ύπνος και για… καλή της το πόδι της άφησε το γκάζι και το αυτοκίνητο σταμάτησε μόνο του στη μεσαία λωρίδα.

Ωστόσο, ένα σταματημένο αυτοκίνητο στη μεσαία λωρίδα -και χωρίς αλάρμ- θα μπορούσε να προκαλέσει φοβερό τροχαίο ανά πάσα στιγμή.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς και όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα να κοιμάται στη θέση του οδηγού.

Της χτύπησαν το παράθυρο για να ξυπνήσει, αλλά εκείνη βυθισμένη στον λήθαργο της μέθης δεν ανταποκρινόταν.

Στη δεύτερη προσπάθεια να την ξυπνήσουν, η γυναίκα πρέπει να πάτησε το πόδι της ελαφρά στο γκάζι και το αυτοκίνητο άρχισε πάλι να κινείται.

Τότε ένας τροχονόμος έδρασε ταχύτητα. Πήγε από τη μεριά του συνοδηγού και έσπασε το τζάμι για να ανοίξει την πόρτα.

Στη συνέχεια κατάφερε να τραβήξει το φρένο κινδύνου και να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Η μεθυσμένη, που αναγνωρίστηκε ως η 25χρονη Άμπερ Ντλέιν Μακκίνεϊ Μόργκαν (Amber Dlaine McKinney Morgan), σαστισμένη από όσα συνέβαιναν γύρω της, συνελήφθη και παρά το κοφτό σορτσάκι της δεν γλίτωσε το αυτόφωρο.

*Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2015.

Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr