ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν από επίθεση βομβιστή καμικάζι το βράδυ της Δευτέρας σε προάστιο της πόλης Μαϊντουγκούρι, στη Νιγηρία.
«Η επίθεση έγινε στις 20.20 (21.20 ώρα Ελλάδας) εν μέσω μιας ομάδας κατοίκων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η επίθεση φέρει την υπογραφή των τρομοκρατών της Μπόκο Χαράμ» δήλωσε ο Μούσα Άιρα, μέλος παραστρατιωτικής οργάνωσης που υποστηρίζει τον στρατό στις επιχειρήσεις του εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Στην περιοχή της Μαϊντουγκούρι όπου διαπράχθηκε η επίθεση βρίσκεται ένας τεράστιος καταυλισμός εσωτερικά εκτοπισμένων εξαιτίας της σύρραξης, ο οποίος έχει γίνει επανειλημμένα στόχος επιθέσεων καμικάζι της Μπόκο Χαράμ, ιδίως νεαρών γυναικών.
Την Κυριακή, τρεις βομβίστριες καμικάζι σκοτώθηκαν όταν η επίθεση που σκόπευαν να διαπράξουν απετράπη στην Κοντούγκα, μια πόλη κοντά στη Μαϊντουγκούρι, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μπόρνο.























































