Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ – Γιατί τον κατηγορεί

H πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ – Γιατί τον κατηγορεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το παρελθόν του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στοιχειώνει τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών μηνύει τον «πλανητάρχη» με σκοπό να σπάσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, σχετικά με την προσωπική της σχέση με τον μεγιστάνα, την οποία δεν υπέγραψε ποτέ ο ίδιος αλλά ο δικηγόρος του.

Το ροζ σκάνδαλο, που έχει φέρει στο ναδίρ τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Πρώτη Κυρία, Μελάνια, παίρνει πλέον άλλη τροπή, με την Ντάνιελς να απειλεί με νέες αποκαλύψεις.

«Δεν έχω πει ψέματα για κάτι, δεν έχω εξαπατήσει κάποιον. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα μπορέσω να πω τη δική μου εκδοχή, όχι προς όφελός μου, πέρα από το ότι θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» τονίζει η Στόρμι Ντάνιελς.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που δικαστικά έγγραφα καταγράφουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να γνώριζε για την χρηματική εξαγορά της σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν τις προεδρικές εκλογές.

Ένα ακόμη ανοιχτό μέτωπο για τον Τραμπ είναι και οι συνεχείς αποχωρήσεις στενών συνεργατών του από το Λευκό Οίκο, που έχουν πλέον ξεπεράσει τις 20, στις οποίες προστίθεται η παραίτηση του κορυφαίου οικονομικού συμβούλου του πλανητάρχη, Γκάρι Κον.

Την ίδια ώρα ο Αμερικανός Πρόεδρος ανοίγει μέτωπο και με τον Τζίμι Κίμελ, μετά το δηκτικό του σχόλιο για τη χαμηλή τηλεθέαση των φετινών βραβείων Όσκαρ. «Η χαμηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία για τα Όσκαρ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε σταρ πλέον, εκτός από τον πρόεδρό σας (αστειεύομαι, βέβαια)» είπε ο Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr