ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κτηνοτρόφος που διατηρεί φάρμα με πρόβατα στη περιοχή Λάρνακας διαπίστωσε ότι ένας 61χρονος συγχωριανός του συμπεριφερόταν περίεργα με επισκέψεις στη κτηνοτροφική μονάδα.
Τα πρόβατα εξετάστηκαν από κτηνίατρο ο οποίος εντόπισε ερυθρότητα και μώλωπες στα ζώα αποφαινόμενος ότι κακοποιούνται σεξουαλικά από άνθρωπο.
Η Αστυνομία τοποθέτησε κάμερες στη φάρμα και με έκπληξη διαπίστωσε πως ο 61χρονος ερχόταν σε σε σεξουαλική επαφή με τα πρόβατα.
Με το βίντεο στα χέρια, τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.
Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της κτηνοβασίας, της παράνομης εισόδου σε κτηνοτροφική μονάδα και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο της Κυπριακής Δημοκρατίας.























































