ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κτηνοτρόφος που διατηρεί φάρμα με πρόβατα στη περιοχή Λάρνακας διαπίστωσε ότι ένας 61χρονος συγχωριανός του συμπεριφερόταν περίεργα με επισκέψεις στη κτηνοτροφική μονάδα.
Τα πρόβατα εξετάστηκαν από κτηνίατρο ο οποίος εντόπισε ερυθρότητα και μώλωπες στα ζώα αποφαινόμενος ότι κακοποιούνται σεξουαλικά από άνθρωπο.
Η Αστυνομία τοποθέτησε κάμερες στη φάρμα και με έκπληξη διαπίστωσε πως ο 61χρονος ερχόταν σε σε σεξουαλική επαφή με τα πρόβατα.
Με το βίντεο στα χέρια, τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.
Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι αυτά της κτηνοβασίας, της παράνομης εισόδου σε κτηνοτροφική μονάδα και αδικήματα που αφορούν τον περί ευημερίας ζωών νόμο της Κυπριακής Δημοκρατίας.























































