ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο ημέρες κράτησης ο Σαρκοζί

Αφέθηκε ελεύθερος μετά από δύο ημέρες κράτησης ο Σαρκοζί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχεδόν 48 ώρες παρέμεινε υπό κράτηση ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την ανάκριση στην οποία υποβλήθηκε από τις γαλλικές αρχές για τις υποψίες περί χρηματοδότησης της καμπάνιας του το 2007 από τον τότε δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός BFMTV, η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς οι δικαστές θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσει η έρευνα σε βάρος του Γάλλου πρώην προέδρου.

Ήδη έχουν περάσει από τη βάσανο της ανάκρισης ο πρώην υπουργός και συνεργάτης του Σαρκοζί, Μπρις Ορτεφέ.

Ο Σαρκοζί είχε χαρακτηρίσει «γελοίες» τις κατηγορίες εις βάρος του, οι οποίες προέκυψαν μετά τη δημοσίευση σημειώματος του πρώην επικεφαλής τηςν υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών της Λιβύης, Μούσα Κουσά, στο οποίο υπήρχαν υπόνοιες ότι υπήρξε χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Σαρκοζί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Ο Νίκος Δένδιας συνυπέγραψε την Ανανέωση της Συμφωνίας για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr