ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ναουάζ Σαρίφ, Πακιστάν,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ξανά στην πολιτική για το υπόλοιπο της ζωής του, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας σήμερα Παρασκευή.
Ο 67χρονος Σαρίφ, που έχει διατελέσει τρεις φορές στο παρελθόν πρωθυπουργός του Πακιστάν, παραιτήθηκε τον Ιούλιο αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην πρωθυπουργία μετά τις κατηγορίες για διαφθορά που διατυπώθηκαν εναντίον του.
Ωστόσο ο βετεράνος πολιτικός εξακολουθεί να ασκεί μεγάλη επιρροή στο κυβερνών κόμμα Πακιστανική Μουσουλμανική Ένωση- Ναουάζ (PML-N).
Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου ενδέχεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν φέτος.























































