ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γηραιότερος Άνθρωπος στη Γη, Χιλή,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έφτασε μέχρι τα 122 και πέθανε πέφτοντας από το κρεβάτι του. Ο λόγος για τον Χιλιανό Τσελίνο Βιγιανουέβα Γιαραμίλο ή Δον Τσελίνο που μέχρι σήμερα, ήταν ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Παρόλο που το πιστοποιητικό γεννήσεώς του καταστράφηκε σε μια πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι του το 1995, η ταυτότητά του -την οποία ανανέωσαν οι αρχές της Χιλής- δίνουν ως ημερομηνία γέννησής του την 25η Ιουλίου 1896.
Ο υπεραιωνόβιος εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια ως αγρότης, στη φάρμα ενός γαιοκτήμονα στην περιοχή Ρίο Μπουένο και σε ηλικία 80 ετών αποσύρθηκε σε μια καλύβα που του παραχώρησε ο γαιοκτήμονας.
Κατόπιν μετακόμισε στην παραθαλάσσια πόλη Mεχουίν, όπου πέρασε τα επόμενα χρόνια σε μια καλύβα, με μοναδική πολυτέλεια μια ξυλόσομπα την οποία χρησιμοποιούσε για να ετοιμάζει το φαγητό του. Αυτή η σόμπα οφείλεται για την πυρκαγιά του ’95, από την οποία έχασε σχεδόν όλο του το βιός.
Πάντως το 2011, στα 115α γενέθλιά του, τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Χιλής Σεμπαστιάν Πινέρα, ο οποίος χρησιμοποίησε τον υπεραιωνόβιο άνδρα ως… παράδειγμα για την ποιότητα της δημόσιας υγείας της χώρας!























































