ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θεαματική πολιτική επιστροφή για τον ισχυρό σιίτη ιεροκήρυκα Μοκτάντα αλ Σαντρ σηματοδοτεί το διαφαινόμενο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στο Ιράκ, καθώς το κόμμα του προηγείται ανατρέποντας τα προγνωστικά.
Έχουν καταμετρηθεί πάνω από τις μισές ψήφους και όπως ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή της χώρας η συμμετοχή ανήλθε στο 44,52%.
Ο Σαντρ, ο οποίος παραμερίστηκε τα τελευταία χρόνια από αντιπάλους του που υποστηρίχθηκαν από το Ιράν, ηγήθηκε δύο εξεγέρσεων εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ και είναι ένας από τους λιγοστούς σιίτες ηγέτες που έχουν αποστασιοποιηθεί από την Τεχεράνη.
Η συμμαχία του Χάντι αλ Αμίρι, του ηγέτη παραστρατιωτικών οργανώσεων που υποστηρίχθηκε από την Τεχεράνη, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, βάσει των στοιχείων με το 95% των ψήφων καταμετρημένο από τις 10 εκ των συνολικά 18 επαρχιών του Ιράκ.
Το κόμμα του πρωθυπουργού Χάιντερ αλ Αμπάντι φέρεται να καταλαμβάνει την τρίτη θέση, μολονότι νωρίτερα χθες Κυριακή, πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες ασφαλείας και στην εκλογική επιτροπή είχαν δηλώσει ότι προηγείτο στις εκλογές, που διεξήχθησαν το Σάββατο.
Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα αργότερα σήμερα Δευτέρα.























































