Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς μπήκε με το ημιαυτόματο σε Πανεπιστήμιο και δήλωσε… “Μολών Λαβέ”!

Πώς μπήκε με το ημιαυτόματο σε Πανεπιστήμιο και δήλωσε… “Μολών Λαβέ”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία νεαρή κοπέλα, η οποία φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Οχάιο των ΗΠΑ, έχει τραβήξει τα τελευταία 24ωρα τα φώτα της δημοσιότητας με την επιλογή που έκανε για να παρευρεθεί στην τελετή της αποφοίτησής της.

Η 22χρονη Κέιτλιν Μπένετ θέλησε να κάνει μία ισχυρή δήλωση και έτσι πήγε στο χώρο της πανεπιστημιούπολης με ένα ισχυρό ημιαυτόματο όπλο και με μία ταμπέλα, η οποία είχε ένα όπλο σχεδιασμένο πάνω και έγραφε «ελάτε να το πάρετε».

Όπως μετέδωσε το Usa Today, η νεαρή πόσταρε τις φωτογραφίες της με το AR-10 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας:

«Τώρα που αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του Κεντ μπορώ να οπλοφορώ στην πανεπιστημιούπολη. Θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω και όσο ήμουν φοιτήτρια, ειδικά από τη στιγμή που 4 άοπλοι φοιτητές σκοτώθηκαν από την κυβέρνηση σε αυτό το κάμπους».

Η Μπένετ αναφερόταν στη δολοφονία 4 φοιτητών από τις αστυνομικές αρχές το 1970 και τον τραυματισμό άλλων 9. Επεσήμανε επίσης ότι η «Δεύτερη Τροπολογία του Συντάγματος» θεσπίστηκε για να μπορούν οι Αμερικάνοι να προστατεύσουν τη ζωή τους από τις κυβερνήσεις.

«Χαίρομαι που οι φωτογραφίες έφτασαν στα πρωτοσέλιδα καθώς θεωρώ προσβλητικό το γεγονός ότι οι επισκέπτες στο πανεπιστήμιο μπορούν να οπλοφορούν αλλά οι φοιτητές όχι», δήλωσε η ακτιβίστρια υπέρ της οπλοκατοχής.

Χρήστες των social media πάντως, κατηγόρησαν την Μπένετ για «εξάσκηση του προνομίου των λευκών», καθώς δεν είναι λίγοι οι Αφροαμερικάνοι που έχουν δολοφονηθεί από την αστυνομία καθώς θεώρησε σωστό να τους πυροβολήσει προκαταβολικά χωρίς να δουν πρώτα αν είναι οπλισμένοι.

Παρ’ όλα αυτά η Μπένετ ανέβασε ένα τουίτ, ευχαριστώντας όσους τη στήριξαν, κλείνοντας το μήνυμά της με το ελληνικό «Μολών Λαβέ», γράφοντας το στα αγγλικά “MOLON LABE” …

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr