ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καύκασος, Ραμζάν Καντίροφ, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τσετσενία,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις τζιχαντιστές, δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης σκοτώθηκαν σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε ορθόδοξη εκκλησία στην Τσετσενία.
Η επίθεση είχε στόχο την εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κέντρο του Γκρόζνι.
Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων πως οι ένοπλοι, που ενήργησαν, όπως είπε, «με εντολή μιας δυτικής χώρας», είχαν «σκοπό να συλλάβουν πιστούς ως ομήρους» και να υποδαυλίσουν την ειρηνική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων.
Μετά τον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας (1994-1996), η αυτονομιστική εξέγερση ισλαμοποιήθηκε σταδιακά και επεκτάθηκε πέρα από τα σύνορα αυτής της ρωσικής δημοκρατίας, προκειμένου να μετατραπεί στα μέσα της δεκαετίας του 2000 σε ένα ενεργό ένοπλο ισλαμιστικό κίνημα σε όλον τον βόρειο Καύκασο.























































