Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισχυρίζεται ότι έχει “πάει” με 10.091 άνδρες

Ισχυρίζεται ότι έχει “πάει” με 10.091 άνδρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία,

Η εικονιζόμενη εντυπωσιακή ξανθιά ισχυρίζεται ότι έχει “πάει” με 10.091 άνδρες, με έναν κανονικό στρατό δηλαδή. Πώς τα κατάφερε;

Λόγω εργασίας. Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο από την Αυστραλία υπήρξε συνοδός πολυτελείας και μάλιστα αμειβόταν για κάθε συνεύρεση από 500 έως 1000 δολάρια την ώρα.

Η 36χρονη σήμερα Γκουίνεθ, αφού ξεπέταξε 10.091 άνδρες, αποφάσισε να γράψει βιβλίο με τις “πικάντικες” λεπτομέρειες της εκπορνευόμενης ζωής της.

Μετά από 15 χρόνια σκληρής δουλειάς η Μοντενέγκρο αποσύρθηκε και δηλώνει ότι αν είχε την επιλογή δεν θα ακολουθούσε αυτόν τον δρόμο στη ζωή της, παρόλο που πέρασε κάποιες καλές στιγμές, γράφει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

Η ζωή της ήταν γεμάτη από όργια και ναρκωτικά, ενώ οι 10.091 άνδρες που γνώρισε ήταν από όλο τον κόσμο, καθώς ταξίδευε παντού αναζητώντας την καλύτερη τιμή.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο “10,000 Men and Counting” η Μοντενέγκρο μιλάει για τον ομαδικό βιασμό της στα 18 της, την καριέρα της σαν στρίπερ στα 18 και μετά σαν escort στα 21.

Ακόμα αναφέρει ότι προέρχεται από χριστιανική οικογένεια με αυστηρές αξίες και έκρυβε την πραγματική της δουλειά από τους δικούς της, οι οποίοι θεωρούσαν ότι ήταν μοντέλο.

Πλέον ζει μόνιμα στη Μελβούρνη και έχει ξεκινήσει δική της επιχείρηση.

montenegro

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr