ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο,


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο η ψηφοφορία για την ανάδειξη του χριστιανοδημοκράτη Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ως νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη θέση του Πορτογάλου Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Ο κ. Γιούνκερ πρέπει να συγκεντρώσει απόλυτη πλειοψηφία, ήτοι 376 ψήφους από τις 751, στην διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας στη σύνοδο της Ολομέλειας στο Στρασβούργο.
Η ψηφοφορία, αρχικά είχε προγραμματισθεί για την 16η Ιουλίου, αλλά τελικά θα γίνει μια μέρα νωρίτερα , προκειμένου να μην συμπέσει με το έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται εκείνη την ημέρα, υπό τη μορφή ανεπίσημου δείπνου και όπου θα συζητηθεί η κατανομή των διαφόρων θέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.























































