Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανός ειδικός: Μια τέτοια φωτιά δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί ούτε στη Γερμανία (βίντεο)

Γερμανός ειδικός: Μια τέτοια φωτιά δεν μπορεί  να αντιμετωπισθεί ούτε στη Γερμανία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το φαινόμενο ήταν μοναδικό. Μόλις την Τετάρτη το εγκυρότερο κανάλι της Ευρώπης, το κρατικό ZDF παρουσίασε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ με ειδικό σε θέματα πυρκαγιών που ανέλυσε ότι ήταν ασύμμετρο φαινόμενο μπροστά στο οποίο δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα από οποιαδήποτε χώρα, ούτε από τη Γερμανία.

Η ανάλυση έγινε από τον Γερμανό ειδικό γεωχημείας και μελέτης δασών, Γιόχαν Γκόλνταμερ του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε το «ασύμμετρο» αυτό φαινόμενο συμβαίνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να αντιμετωπισθεί, ούτε από χώρες όπως η Γερμανία.

Πρόκειται για ακραίο φαινόμενο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Γερμανία, ως ομοσπονδιακό κράτος, δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη, από πλευράς υλικοτεχτικών υποδομών για να αντιμετωπίσει τα νέα φαινόμενα.

Επισημαίνει παράλληλα πως λόγω των κλιματικών αλλαγών τα φαινόμενα αυτά θα επαναλαμβάνονται και ότι πρέπει να προετοιμαστούν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment – Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της Allwyn

«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr