ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τζούλιαν Ασάνζ πρέπει εν τέλει να απομακρυνθεί από την πρεσβεία του Ισημερινού, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Λενίν Μορένο, μιλώντας σε εκδήλωση στη Μαδρίτη.
Δημοσίευμα των «Sunday Times» έδωσε τροφή σε εικασίες σχετικά με το μέλλον του ιδρυτή του Wikileaks.
Σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από τον Ισημερινό και τη Βρετανία έχουν τώρα συνομιλίες για το πώς θα τον απομακρύνουν από την πρεσβεία έπειτα από ανάκληση του ασύλου του.
Ο ιδρυτής του WikiLeaks κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο το 2012, ζητώντας άσυλο για να αποφύγει την σύλληψή του και την τυχόν έκδοσή του από τις βρετανικές αρχές στη Σουηδία όπου κατηγορείτο τότε για τον βιασμό μιας γυναίκας.
Παρότι οι σουηδικές αρχές έβαλαν στο αρχείο τις κατηγορίες εις βάρος του, ο Ασάνζ κινδυνεύει να συλληφθεί με το που θα βγει από την πρεσβεία και να εκδοθεί στις ΗΠΑ, όπου οι αρχές σκοπεύουν να τον παραπέμψουν σε δίκη για τη δημοσιοποίηση από το WikiLeaks το 2010 εκατομμυρίων απόρρητων και διαβαθμισμένων αμερικανικών στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων.























































