ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γιος του Τζόρτζ Σόρος, Αλεξάντερ Σόρος, συναντήθηκε με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Ο γιος του Τζόρτζ Σόρος, Αλεξάντερ Σόρος, συναντήθηκε με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σέρβος πρόεδρος, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, συναντήθηκε προ λίγων ημερών με τον γιο του Τζορτζ Σόρος και αναπληρωτή πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του «Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας» Αλεξάντερ Σόρος, με τον οποίο συζήτησε την κατάσταση στην περιοχή, τη στήριξη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και των μεταρρυθμίσεων από το παράρτημα του Ιδρύματος στη Σερβία, όσον αφορά τον τομέα των μέσων ενημέρωσης και το κράτος δικαίου, όπως ανεμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Ο πρόεδρος Βούτσιτς συναντήθηκε με τον Σόρος και τα μέλη της αντιπροσωπείας του και συζήτησε για την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο και την πρόοδο του διαλόγου μεταξύ του Βελιγραδίου και της Πρίστινα, όπως ανακοίνωσε στα ΜΜΕ τα γραφείο του προέδρου Βούτσιτς.

Το θέμα της συζήτησης ήταν η υποστήριξη του Ιδρύματος στην περιφερειακή οικονομική ζώνη.

Ο Αλεξάντερ Σόρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον πρόεδρο Βούτσιτς για την υποστήριξη που έχει το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας στη Σερβία και τόνισε ότι το ίδρυμα θα συνεχίσει να στηρίζει τη Σερβία για την ευρωπαϊκή της πορεία, καθώς και για τις μεταρρυθμίσεις και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνέχιση του διαλόγου Βελιγραδίου-Πρίστινα και τον εποικοδομητικό ρόλο της Σερβίας για τη διατήρηση της σταθερότητας στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, όπως αναφέρεται σχετικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Στα απόνερα του Τουρκο-Ισραηλινού ανταγωνισμού στα Βαλκάνια οι αντιδράσεις για το «τουριστικό θέρετρο» Κούσνερ;

Έκρηξη θαλάσσιου drone στο ρουμανικό λιμάνι της Κωνστάντζας στη Μαύρη Θάλασσα

Η Αλβανία «πάγωσε» περιουσιακά στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για το θέρετρο του Κούσνερ – Εμπλέκεται και το Κατάρ

BBC: Στην Αλβανία διαδηλώσεις κατά του ξενοδοχείου του γαμπρού Τραμπ – Ο γλοιώδης Ράμα μιλά για «υβριδικό πόλεμο» της Ελλάδας και του Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr