Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελειωτικό χτύπημα Τραμπ σε Ερντογάν: Καμία συζήτηση μέχρι να απελευθερώσεις τον πάστορα

Τελειωτικό χτύπημα Τραμπ σε Ερντογάν: Καμία συζήτηση μέχρι να απελευθερώσεις τον πάστορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον προειδοποίησε τη Δευτέρα τον πρεσβευτή της Τουρκίας πως οι ΗΠΑ δεν έχουν τίποτα παραπάνω να συζητήσουν έως ότου ελευθερωθεί ο Αμερικανός πάστορας, μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Το μήνυμα αυτό δείχνει ότι η σύγκρουση των δύο χωρών θα συνεχιστεί την ώρα που η οικονομική κρίση της Τουρκίας διαχέεται στις αναδυόμενες αγορές.

«Κατόπιν αιτήματος του Τούρκου πρεσβευτή, ο πρεσβευτής Τζον Μπόλτον συναντήθηκε με τον πρεσβευτή της Τουρκίας Σερντάρ Κιλίτς (τη Δευτέρα) στον Λευκό Οίκο.

»Συζήτησαν σχετικά με τη συνεχιζόμενη κράτηση του πάστορα Άντριου Μπράνσον και για την κατάσταση της σχέσης των ΗΠΑ με την Τουρκία», δήλωσε νωρίτερα σήμερα Τρίτη η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Η Σάντερς αναφέρθηκε στον Μπόλτον ανακαλώντας τον παλιότερο τίτλο του, αυτόν του πρεσβευτή των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Επίσημη απάντηση» του Ιράν στο σχέδιο 15 σημείων των ΗΠΑ με ιρανικούς όρους για τον τερματισμό του πολέμου

Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους – Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο

Το Πεντάγωνο προετοιμάζει το «τελειωτικό χτύπημα» κατά του Ιράν – Χερσαία επίθεση των ΗΠΑ για την παράδοση της Τεχεράνης

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ισραήλ ήταν έτοιμο να σκοτώσει Αραγτσί και Καλιμπάφ αλλά οι ΗΠΑ το σταμάτησαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr