Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι οι Αμερικανοί θα τους ρίξουν βόμβες με «αέρια» που θα τους κάνουν ομοφυλόφιλους!

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι οι Αμερικανοί θα τους ρίξουν βόμβες με «αέρια» που θα τους κάνουν ομοφυλόφιλους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αντιαμερικανισμός στην Τουρκία είναι στο ζενίθ και αυτό δεν εμποδίζει τις «πληρωμένες πέννες» του ισλαμιστή προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καταφεύγουν σε υπερβολές που φθάνουν, αν δεν ξεπερνούν, τα όρια της γελοιότητας.

Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους, ο Μεχμέτ Μπαρλάς έχει καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, υπουργού Οικονομικών και γαμπρό του Ερντογάν.

Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών.

Ο Μπάρλας παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια.

«Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς στην εφημερίδα Sabah και αναμεταδίδει το Hellas Journal.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ – Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές – Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει δεύτερο πρόγραμμα δανείων SAFE για αμυντικά έργα, σύμφωνα με πηγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr