Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντρον ανακάλυψε απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου (βίντεο)

Ντρον ανακάλυψε απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμαζόνιος, Βίντεο, Βραζιλία, Περού,

Μία απομονωμένη φυλή του Αμαζονίου, η οποία ζει χωρίς καμμία επαφή με τον έξω κόσμο, ανακαλύφθηκε στα σύνορα της Βραζιλίας με το Περού.

Εξερευνητές του Funai, ενός κυβερνητικού Ινστιντούτου της Βραζιλίας, δημοσιοποίησαν βίντεο που τραβήχτηκε από ντρον και φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ύπαρξη της άγνωστης φυλής.

Η ομάδα των εξερευνητών κάλυψε περισσότερα από 177 χιλιόμετρα με βάρκες, φορτηγά και μοτοσυκλέτες και άλλα 120 με τα πόδια, ανάμεσα σε πυκνά δάση, πριν φτάσει στο σημείο που βρέθηκαν τα ίχνη της άγνωστης φυλής.

Στο βίντεο φαίνεται μία έκταση με κομμένα δένδρα στην κοιλάδα του ποταμού Τζαβάρι, κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με το Περού, στην οποία διακρίνονται ανθρώπινες φιγούρες που περπατούν. Μία εξ αυτών φαίνεται να κρατά ένα δόρυ.

Η ομάδα Funai έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται κανό φτιαγμένα από κορμούς φοινικόδενδρων, ένα πέτρινο τσκούρι και μία καλύβα με ψάθινη σκεπή.

Στην περιοχή ζουν 8 φυλές ιθαγενών οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο και τουλάχιστον άλλες 11, οι οποίες ζουν σε απομόνωση. Η περιοχή προστατεύεται μεν από τον Νόμο, αλλά δεν λείπουν τα περιστατικά παράνομου κυνηγιού και καταπάτησης γης.

Οι εξερευνητές της Funai, συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, εντόπισαν δύο ομάδες που κυνηγούσαν παράνομα και αρκετούς αγρότες που είχαν καταπατήσει έδαφος το οποίο ανήκει στους ιθαγενείς πληθυσμούς της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Βραζιλία: Άντρας σκότωσε την influencer σύζυγό του και πέταξε το πτώμα της έξω από το σπίτι των γονιών της

Τεράστια αρχαία πόλη ηλικίας 2.500 ετών ανακαλύφθηκε στον Αμαζόνιο (βίντεο)

Δυναμώνει η BRICS – Ποιες νέες χώρες μπαίνουν στην «ομάδα»

Βραζιλία: Πάνω από 900 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr