Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν θα παραστεί στην κηδεία του Τζον Μακέιν ο Ντόναλντ Τραμπ

Δεν θα παραστεί στην κηδεία του Τζον Μακέιν ο Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του Τζον Μακέιν ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του εκλιπόντος, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 81 ετών.

«Ο πρόεδρος δεν θα παραστεί, εξ όσων γνωρίζουμε, στην κηδεία» παρατήρησε ο Ρικ Ντέιβις, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αριζόνα.

Παράλληλα, κοινοποίησε στους δημοσιογράφους ένα μήνυμα του Μακέιν, στο οποίο καταγγέλλονται οι «αντιπαλότητες που γεννούν μνησικακίες, μίσος και βία στις τέσσερις γωνίες του πλανήτη».

Σημειώνεται ότι ο Γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχε ασκήσει επανειλημμένως κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο, επικρίνοντας σφόδρα τις πολιτικές του αποφάσεις.

Ο Τζον Μακέιν από την άλλη είχε κατηγορηθεί ότι είχε υποστηρίξει τους τζιχαντιστές στη Συρία και ότι είχε συναντηθεί και με τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr