ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του Τζον Μακέιν ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του εκλιπόντος, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 81 ετών.
«Ο πρόεδρος δεν θα παραστεί, εξ όσων γνωρίζουμε, στην κηδεία» παρατήρησε ο Ρικ Ντέιβις, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Αριζόνα.
Παράλληλα, κοινοποίησε στους δημοσιογράφους ένα μήνυμα του Μακέιν, στο οποίο καταγγέλλονται οι «αντιπαλότητες που γεννούν μνησικακίες, μίσος και βία στις τέσσερις γωνίες του πλανήτη».
Σημειώνεται ότι ο Γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχε ασκήσει επανειλημμένως κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο, επικρίνοντας σφόδρα τις πολιτικές του αποφάσεις.























































