ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις βορειοανατολικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών πλήττει πλέον η χιονοθύελλα στις ΗΠΑ, μετά το πέρασμά της από τις νοτιοανατολικές πολιτείες, όπου παρέλυσαν οι οδικές μετακινήσεις, καθηλώθηκαν πτήσεις και διακόπηκε η ηλεκτροδότηση εκατοντάδων χιλιάδων αμερικανικών νοικοκυριών.
Τα 30 εκατοστά αναμένεται να φθάσει το ύψος του χιονιού που πέφτει στην Ουάσιγκτον. Τα σχολεία της αμερικανικής πρωτεύουσας καθώς και του γειτονικού Μέριλαντ θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, ενώ αναβλήθηκαν πολλές προγραμματισμένες συνεδριάσεις της αμερικανικής Γερουσίας.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 45 κομητείες της Τζώρτζια και της Νότιας Καρολίνας, όπου 370.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Στην Ουάσινγκτον και στην Ατλάντα έχει συγκροτηθεί συντονιστικό κέντρο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων με σκοπό την οργάνωση της διάθεσης γεννητριών, τροφίμων, πόσιμου νερού και κλινοσκεπασμάτων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει καλέσει τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις. «Εάν πρέπει να μετακινηθείτε οδικώς, πάρτε μαζί σας στο αυτοκίνητο έναν δεύτερο φακό, νερό και τρόφιμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει εδώ και πολλές ημέρες για ρεύματα παγωμένου αέρα από την Αρκτική που θα εγκατασταθούν στην ανατολική περιοχή των ΗΠΑ δημιουργώντας παγοθύελλα. Αυτή εκτιμάται ότι θα παραλύσει πολλές πολιτείες από το νοτιοανατολικό έως το βορειοανατολικό άκρο της χώρας.
«Η συγκέντρωση πάγου θα είναι τεράστια, αν δεν φθάσει σε ιστορικά επίπεδα», προειδοποιεί η υπηρεσία.























































