Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοπιανοί «αρχαιομακεδόνες» απειλούν βουλευτές ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας

Σκοπιανοί «αρχαιομακεδόνες» απειλούν βουλευτές ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Σκόπια,

Σκοπιανοί εθνικιστές «αρχαιομακεδόνες» απειλούν να σκοτώσουν τους βουλευτές του δεξιού VMRO-DPMNE που διαπραγματεύονται την πιθανότητα να στηρίξουν τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αποκηρύσσοντας τις αλυτρωτικές και ψευδοϊστορικές θέσεις του κόμματός τους.

Όπως έγραψε η σκοπιανή φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα SDK, βουλευτές του VMRO-DPMNE που συνομιλούν αυτές τις ημέρες με συναδέλφους τους της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και με ξένους Πρέσβεις, διαμαρτυρήθηκαν για απειλές που διατυπώνονται εναντίον τους σε περίπτωση που υποστηρίξουν τις συνταγματικές τροπολογίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι απειλές αυτές στρέφονται κατά των ίδιων των βουλευτών του VMRO-DPMNE και των παιδιών τους και διατυπώνονται με την μορφή μνημάτων σε sms, What’s Up και Viber.

Επικαλούμενη πηγές της, η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν δείξει ανάλογα μηνύματα σε συναδέλφους τους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, σε ξένους διπλωμάτες και σε δημοσιογράφους, δεν έχουν προχωρήσει όμως σε καταγγελίες στις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλβανία: Ηθοποιός μηνύει την κυβέρνηση Ράμα για τη χρήση του προσώπου και της φωνής της για το avatar της «υπουργού Τεχνητής Νοημοσύνης»

Αλβανία: Βίαια επεισόδια στα Τίρανα σε συγκρούσεις Αστυνομίας και διαδηλωτών

Συγκλονίζει τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου»

ΠΑΟΚ: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα» – Γιατί οι φίλαθλοι επέλεξαν το ταξίδι μέσω Ρουμανίας

Τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr