ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα κρούσμα της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών, γνωστής και ως νόσου των τρελών αγελάδων, εντοπίστηκε στη Σκωτία σε φάρμα στο Άμπερντινσαϊρ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση της Σκωτίας προσθέτει σε ανακοίνωσή της ότι έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ στο αγρόκτημα αυτό περιοριστικά μέτρα για τις μετακινήσεις για λόγους πρόληψης, ενώ περαιτέρω έρευνες γίνονται για να εντοπιστεί η προέλευση της νόσου.
«Έθεσα σε λειτουργία το σχέδιο αντίδρασης της σκωτσέζικης κυβέρνησης για την προστασία της πολύτιμης γεωργικής μας βιομηχανίας, στο οποίο περιελήφθη απαγόρευση των μετακινήσεων για λόγους πρόληψης στο αγρόκτημα», στο οποίο εντοπίστηκε το κρούσμα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Γεωργίας της Σκωτίας Φέργκους Γιούινγκ.






















































