ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βίντεο, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιταλία, Λέγκα του Βορρά, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκα, ενός εκ των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ιταλίας, έβγαλε το παπούτσι του και… συνέθλιψε με αυτό τις σημειώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο αναφορικά με την απόρριψη του ιταλικού προϋπολογισμού.
Ο Άντζελο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του από το τραπέζι.
Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο επίτροπο.
«Στο Στρασβούργο, περπάτησα (με μια σόλα που κατασκευάστηκε στην Ιταλία!!!) στο βουνό των ψεμάτων που ο Μοσκοβισί έγραψε εναντίον της χώρας μας!!!
»Η Ιταλία αξίζει τον σεβασμό» ήταν το tweet που έστειλε αργότερα ο ευρωβουλευτής.
«Πίστευα ότι επρόκειτο για έναν υπάλληλο του Κοινοβουλίου, που πήρε τις σημειώσεις μου. Όχι, ήταν ένας βουλευτής!
»Αυτοί που συνθλίβουν κείμενα και αποφάσεις με το χτύπημα ενός παπουτσιού δεν σέβονται ούτε τους κανόνες ούτε τους θεσμούς ούτε τη Δημοκρατία.
»Δεν σέβονται καν το λειτούργημά τους» ήταν η αντίδραση του Μοσκοβισί στο Twitter.























































