ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Τρομοκρατία, Χίλαρι Κλίντον,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016 Χίλαρι Κλίντον, η οποία στοχοθετήθηκε από ένα ύποπτο δέμα, πιθανόν εκρηκτικό μηχανισμό, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ διανύουν μια «περίοδο αναταράξεων».
«Είναι μια περίοδος αναταράξεων, μια περίοδος βαθιών διχασμών και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να παραμείνουμε ενωμένοι» δήλωσε από τη Φλόριντα, όπου αναμένετο να παραστεί σε μια προεκλογική εκδήλωση ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.
Η Κλίντον διαβεβαίωσε επίσης ότι η οικογένειά της είναι καλά.
Από την πλευρά του ο Δημοκρατικός δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο διατύπωσε την εκτίμηση ότι το δέμα που περιείχε έναν εκρηκτικό μηχανισμό και λευκή σκόνη και βρέθηκε σήμερα στο CNN συνιστά «πρόθεση τρομοκράτησης», μιλώντας για μια «οδυνηρή» περίοδο στην αμερικανική ιστορία.
«Διανύουμε μια περίοδο όπου οι πολίτες νιώθουν πολύ μίσος στην ατμόσφαιρα» τόνισε ο δήμαρχος.






















































