Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική έρευνα για αντισημιτισμό στο Εργατικό Κόμμα ξεκίνησε η Σκότλαντ Γιαρντ

Ποινική έρευνα για αντισημιτισμό στο Εργατικό Κόμμα ξεκίνησε η Σκότλαντ Γιαρντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινική έρευνα άρχισε σχετικά με τις κατηγορίες για αντισημιτισμό στους κόλπους του Εργατικού Κόμματος, του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Σκότλαντ Γιάρντ.

Η Αστυνομία αναφέρει σε ανακοίνωση πως την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου έλαβε ένα «φάκελο που περιέχει έγγραφα έπειτα από μια συνέντευξη που δόθηκε στο LBC Radio».

«Το περιεχόμενο εξετάσθηκε από ειδικούς πράκτορες» και «άρχισε ποινική έρευνα σχετικά με ορισμένους από τους ισχυρισμούς που περιέχονται στα έγγραφα αυτά», εξήγησε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Ένας εσωτερικός φάκελος του Εργατικού Κόμματος που περιλαμβάνει 45 υποθέσεις, μεταξύ των οποίων μηνύματα μίσους που αναρτήθηκαν από μέλη του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέρρευσε στον ραδιοσταθμό LBC.

Ο ραδιοσταθμός διαβίβασε τον φάκελο αυτόν στην επικεφαλής της Σκότλαντ Γιάρντ Κρεσίντα Ντικ.

Η Αστυνομία εργάσθηκε σε συνεργασία με την Εισαγγελία πριν ασκηθούν διώξεις.

Το Εργατικό Κόμμα δήλωσε έτοιμο να συνεργασθεί με τους ερευνητές.

«Το Εργατικό Κόμμα έχει ένα σταθερό σύστημα για να ερευνά τις προσφυγές για φερόμενες παραβάσεις των κανόνων του Εργατικού Κόμματος που διαπράττονται από μέλη».

«Όποιο πρόσωπο θεωρεί πως είναι θύμα παράβασης οφείλει να το επισημαίνει στην αστυνομία», προσθέτει το κόμμα που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες αντικρούοντας κατηγορίες για αντισημιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Φόβοι ότι ο Πούτιν μπορεί να εξαπολύσει «ψυχεδελικά όπλα εγκεφάλου» – Διαγραφή μνήμης και «αποεκπαίδευση» στρατευμάτων σε μια τρομακτική νέα εποχή πολέμου

Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους – Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr