ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα στην Ιταλία, λόγω των θυελλωδών ανέμων και των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν σε μεγάλα τμήματα της χώρας.
Τα περισσότερα από τα θύματα καταπλακώθηκαν από δένδρα.
Την Παρασκευή έχασαν τη ζωή τους μια γυναίκα 87 ετών και μια Γερμανίδα τουρίστρια 62 ετών, από κεραυνό στη Σαρδηνία.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Εκατοντάδες δένδρα ξεριζώθηκαν στα όρη Δολομίτες λόγω των θυελλωδών ανέμων, με τον κυβερνήτη της επαρχίας Βενέτο Λούκα Ζάια να δηλώνει πως το τοπίο θυμίζει καταστροφές μετά από σεισμό.
Περίπου 160.000 κάτοικοι της περιοχής έμειναν χωρίς ρεύμα.
Την ίδια ώρα, αρκετές πόλεις στην επαρχία Μπελούνο αποκλείστηκαν έπειτα από κατολίσθηση, καθώς πέτρες σκέπασαν έναν ορεινό δρόμο.
Οι πλημμύρες στη Σικελία οδήγησαν στο κλείσιμο των σχολείων, ενώ ζημιές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ προκλήθηκαν στη Γένοβα.























































