ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Ψυχιατρείο της Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 13χρονος ο οποίος σκότωσε χθες το απόγευμα Τρίτης με μαχαίρι την αδελφή του ηλικίας 9 χρόνων στο σπίτι τους στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα της Κύπρου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.
Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο.
Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Κλήθηκαν και μετέβησαν για κατάθεση οι γονείς των δύο παιδιών, άτομα του φιλικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και γείτονες.
Ο 13χρονος χθες βρισκόταν μόνος στο σπίτι με την αδελφή του. Κάποια στιγμή τα παιδιά τσακώθηκαν και ο 13χρονος πήρε ένα μαχαίρι από τη κουζίνα και σκότωσε την 9χρονη αδελφή του.























































