ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Γαλλία, Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ρωσία,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέτζαμιν Νετανιάχου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο πρώτο τετ α τετ που είχαν μετά την υπόθεση της κατάρριψης του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους.
Ο Νετανιάχου ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι «μίλησε με διάφορους ηγέτες, με τον πρόεδρο Τραμπ, σίγουρα, και επίσης με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν».
«Η συζήτησή μου με τον πρόεδρο Πούτιν ήταν καλή και χωρίς περιστροφές, θα έλεγα ακόμη, πολύ σημαντική» περιέγραψε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη μεταξύ των δύο ηγετών από τότε που ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε κατά λάθος από τη συριακή αντιαεροπορική άμυνα, έπειτα από μια ισραηλινή επιδρομή στη Συρία, την 17η Σεπτεμβρίου.
Οι Νετανιάχου και Πούτιν είχαν αρκετές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μετά το περιστατικό, όπου σκοτώθηκαν 15 Ρώσοι στρατιωτικοί.























































