ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Έντουαρντ Σνόουντεν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισραήλ, Μοσάντ, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν (Edward Snowden), ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ- NSA, δήλωσε ότι η συνεργασία με τους ομολόγους του στη βρετανική «M16», με το Ινστιτούτο Πληροφοριών και Ειδικών Αναθέσεων της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ, Μοσάντ, δημιούργησε και άνοιξε το δρόμο για την εμφάνιση «Του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε» – ΙΚΙΛ.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο προέρχονται από τη αραβική «αλ Χαντάθ» που επικαλείται την αγγλόφωνη ιστοσελίδα «The Andreasept», που δημοσιεύει διαρροές του Έντουαρτ Σνόουντεν που αναφέρει ότι η συνεργασία υπηρεσιών πληροφοριών τριών χωρών, δηλαδή, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και του Ισραήλ, έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση με σκοπό να προσελκύσουν εξτρεμιστές από όλον τον κόσμο, και να συγκεντρωθούν στο «χαλιφάτο» του, για προφανείς λόγους.
Ο Σνόουντεν με το έγγραφο το οποίο διέρρευσε από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ- NSA, το σχέδιο αυτό ήταν η εφαρμογή ενός παλαιού βρετανικού σχεδίου με την ονομασία «Σφηκοφωλιά», προκειμένου να προστατευτεί το Ισραήλ, δημιουργώντας την αντίθετη αντίληψη.
Σύμφωνα με τα έγγραφα του Σνόουντεν, αυτή ήταν η μόνη λύση για την προστασία του «εβραϊκού κράτους», η δημιουργία, δηλαδή, ενός εχθρού κοντά στα σύνορά του, του οποίου τα όπλα να απευθύνονται και προς τις ισλαμικές χώρες χωρίς εξαίρεση.
Οι δημοσιευμένες διαρροές αναφέρουν ότι ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι έχει υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, που διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο από τη στρατιωτική πτέρυγα της Μοσάντ, τόσο στην τέχνη της δημόσιας ομιλίας όσο και μαθήματα ισλαμικής θεολογίας.























































