ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εικόνα τρόμου: Κανένα αεροπλάνο δεν πετά πάνω από την Ουκρανία

Εικόνα τρόμου: Κανένα αεροπλάνο δεν πετά πάνω από την Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες αποφεύγουν να πετάνε πάνω από την Ουκρανία, μετά την κατάρριψη του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Οι British Airways, KLM και Virgin Atlantic είναι μεταξύ εκείνων που άλλαξαν τις πορείες τους.

Ο ευρωπαϊκός εναέριος έλεγχος επίσης συνιστά στις αεροπορικές εταιρείες να αποφεύγουν τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας για λόγους ασφαλείας.

Η εικόνα που σας δείχνουμε από το σάιτ FlightRadar24, το οποίο “παρακολουθεί” παγκοσμίως τις πτήσεις των επιβατικών αεροσκαφών, δείχνει την πραγματικότητα. Παντού πετάνε αεροπλάνα, τίποτα όμως πάνω από την Ουκρανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Βρετανία: Ρωσική φρεγάτα «έριξε προειδοποιητικά πυρά» προς βρετανικό γιοτ στη Μάγχη

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Νίκος Δένδιας για ουκρανικό drone: Εκτιμώ την καθυστερημένη συγγνώμη της Ουκρανίας αλλά «υπάρχει ποινικό αδίκημα»

Επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας αντιστράτηγος που υπηρέτησε στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr