ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάμειξή της σε συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ ομολόγησε επίσημα η Μαρία Μπουτίνα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Η 30χρονη έχει κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να διεισδύσει σε πολιτικούς κύκλους των Ρεπουμπλικάνων, μέσω διάφορων ομάδων με στόχο να ενισχύσει τα ρωσικά συμφέροντα.
Η Μπουτίνα υποστήριξε ότι έδρασε «κάτω από την καθοδήγηση» Ρώσου αξιωματούχου, τον οποίο το CNN έχει προσδιορίσει ως Αλεξάντερ Τόρσιν.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η «Μπουτίνα προσπάθησε να δημιουργήσει ανεπίσημες γραμμές επικοινωνίας με Αμερικανούς που έχουν εξουσία και επηρεάζουν την αμερικανική πολιτική».
Η Μαρία Μπουτίνα ομολόγησε μία ημέρα αφότου οι δικηγόροι της και η αμερικανική εισαγγελίας κατέθεσαν από κοινού αίτηση προς τη δικαιοσύνη και ζητούσαν από το δικαστήριο να ορίσει ημέρα διεξαγωγής ακροαματικής διαδικασίας.
Είχε προηγηθεί συμφωνία των δύο πλευρών, όπως προκύπτει και από δικαστικά έγγραφα. Οι εξελίξεις της Πέμπτης επιβεβαιώνουν την ερμηνεία ότι η από κοινού αίτηση των δύο πλευρών θα οδηγούσε στην ομολογία της Μπούτινα.























































