ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, για μια ακόμη φορά -έχουμε χάσει το μέτρημα από το πόσες φορές το έχει πει- δήλωσε ότι «η Τουρκία θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο», όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.
Ο Ακάρ μετείχε σε διήμερη συνάντηση για την αξιολόγηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση του επιπέδου τους.
O πρώην αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έκανε αναφορά και στη «γαλάζια πατρίδα», σύμφωνα με το Anadolu.
Αυτό είναι ένα νέο δόγμα της Άγκυρας, που διεκδικεί μέρος της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ για να δημιουργήσει μια «γαλάζια πατρίδα».
Στη Συνθήκη της Λωζάνης η Τουρκία υπέγραψε ότι δεν έχει καμία κυριαρχία πέρα των τριών μιλίων από τις ακτές της. Για αυτό και η Τουρκία θέλει να την «αναθεωρήσει», ή μάλλον ορθότερα να την καταλύσει.
Επίσης, μία από τις πολλές μεγαλομανίες του καθεστώτος Ερντογάν είναι να κάνει τους Τούρκους και θαλασσινό λαό.























































