ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τζέιμς Κόμεϊ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία επίθεση στους Ρεπουμπλικανούς, κυρίως για την ατολμία τους να υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τα «ψέματά» του εξαπέλυσε χθες Δευτέρα ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.
«Κάποιος πρέπει να σηκωθεί και να μιλήσει για το FBI», δήλωσε ο Κόμεϊ έπειτα από περίπου έξι ώρες ακρόαση ενώπιον δικαστικών και εποπτικών επιτροπών στο πλαίσιο της έρευνας για τα emails της Χίλαρι Κλίντον την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών.
«Οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα, περιλαμβανομένων των Ρεπουμπλικάνων που είναι μέλη αυτού εδώ του σώματος, πρέπει να έχουν το θάρρος να αντιστέκονται και να λένε την αλήθεια», πρόσθεσε.
Κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με πηγές του CNN, ο Κόμεϊ υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας το FBI, επιμένοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπηρεσία έπραξαν σωστά όταν το 2017 απέρριψε το αίτημα του Τραμπ να ανακοινώσει δημοσίως ότι ο πρόεδρος δεν βρισκόταν υπό έρευνα.
Ο Κόμεϊ απομακρύνθηκε από το FBI τον Μάιο του 2017 από τον Αμερικανό πρόεδρο. Έκτοτε περιλαμβάνεται στους πιο σφοδρούς επικριτές του Τραμπ.























































