ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Λεοπάρδαλη,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη στην Ινδία. Λεοπάρδαλη άρπαξε 3χρονο μέσα από το σπίτι του, το έσυρε στο δάσος και το κατασπάραξε.
Ο άτυχος Γουάσιμ Ακράμ, όπως ήταν το όνομα του μικρού αγοριού, δέχθηκε την επίθεση την ώρα που βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του με τη μητέρα του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το αιλουροειδές άρπαξε το μικρό παιδί και το έσυρε μέσα στο δάσος.
Μετά από έρευνες αστυνομικοί εντόπισαν την αποκεφαλισμένη σορό του 3χρονου Γουασίμ και την παρέδωσαν, την Τρίτη, στους γονείς του.
Πρόκειται για την τρίτη φονική επίθεση της ίδιας λεοπάρδαλης στην ίδια περιοχή, στο βόρειο κρατίδιο του Τζαμού και του Κασμίρ, τους τελευταίους δύο μήνες.
Αν και οι αστυνομικοί έχουν εντολή να σκοτώσουν τη λεοπάρδαλη ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει.
Δασοφύλακες υποστηρίζουν ότι τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν γιατί «οι άνθρωποι έχουν μπει σε μια δασώδη περιοχή, στο χώρο που ζουν τα ζώα αυτά.






















































