ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Λεοπάρδαλη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη στην Ινδία. Λεοπάρδαλη άρπαξε 3χρονο μέσα από το σπίτι του, το έσυρε στο δάσος και το κατασπάραξε.
Ο άτυχος Γουάσιμ Ακράμ, όπως ήταν το όνομα του μικρού αγοριού, δέχθηκε την επίθεση την ώρα που βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του με τη μητέρα του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το αιλουροειδές άρπαξε το μικρό παιδί και το έσυρε μέσα στο δάσος.
Μετά από έρευνες αστυνομικοί εντόπισαν την αποκεφαλισμένη σορό του 3χρονου Γουασίμ και την παρέδωσαν, την Τρίτη, στους γονείς του.
Πρόκειται για την τρίτη φονική επίθεση της ίδιας λεοπάρδαλης στην ίδια περιοχή, στο βόρειο κρατίδιο του Τζαμού και του Κασμίρ, τους τελευταίους δύο μήνες.
Αν και οι αστυνομικοί έχουν εντολή να σκοτώσουν τη λεοπάρδαλη ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει.
Δασοφύλακες υποστηρίζουν ότι τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν γιατί «οι άνθρωποι έχουν μπει σε μια δασώδη περιοχή, στο χώρο που ζουν τα ζώα αυτά.























































