ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαβεβαίωση ότι η Ιταλία δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, έδωσε εκ νέου ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Τζιοβάνι Τρία μία ημέρα αφότου Ρώμη και Βρυξέλλες κατέληξαν σε συμφωνία για τον ιταλικό προϋπολογισμό του 2019.
Ο Τρία υπογράμμισε ότι η Ιταλία σέβεται τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να είναι προφανές σε όλους.
Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι το χαμηλότερο έλλειμμα δεν θα επηρεάσει τα δημοσιονομικά μέτρα, την αναμόρφωση των συντάξεων, ενώ ανέφερε ότι το «επίδομα του πολίτη» θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2019.
Ο ίδιος ανέφερε ότι περίπου 2 δισ. ευρώ θα εξοικονομηθούν από το μικρότερο spread ανάμεσα στο ιταλικό και το γερμανικό ομόλογο με την πάροδο του χρόνου.
Σύμφωνα με τον Τρία, η Ιταλία θα αναπτυχθεί περισσότερο από 1% το επόμενο έτος, καθώς, όπως δήλωσε, η κατάσταση βελτιώνεται.























































