Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ στην Ιάβα: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 25 αγνοούμενοι λόγω κατολίσθησης

Θρίλερ στην Ιάβα: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 25 αγνοούμενοι λόγω κατολίσθησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιάβα, Ινδονησία, Κατολισθήσεις,

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 25 ακόμη αγνοούνται μετά από κατολίσθηση στην Ιάβα, όπως δήλωσε αξιωματούχος.

Η κατολίσθηση προκλήθηκε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν τη Δευτέρα την επαρχία της Δυτικής Ιάβας.

Η βροχόπτωση, οι διακοπές της ηλεκτροδότησης και οι δυσχέρειες στις οδικές μεταφορές δεν επέτρεψαν μέχρι στιγμής τη μεταφορά και τη χρησιμοποίηση μηχανημάτων έργου και εκσκαφέων στον τόπο όπου έγινε η κατολίσθηση, στην περιοχή της πόλης Σουκαμπούμι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών.

«Το έργο των σωστικών συνεργείων περιπλέκει επίσης το γεγονός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να φθάσουν επιτόπου» πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι έρευνες, που διακόπηκαν τη νύχτα, ξανάρχισαν το πρωί της Τετάρτης. Οι αρχές κάνουν λόγο ως τώρα για τέσσερις τραυματίες.

Οι κατολισθήσεις δεν είναι ασυνήθιστες στην Ινδονησία. Πλημμύρες και κατολισθήσεις τις οποίες προκάλεσαν καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις τον Οκτώβριο στο νησί της Σουμάτρας, στη δυτική Ινδονησία, στοίχισαν τη ζωή σε 22 ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς εμπλέκεται μυστικά στη σύσταση μιας μεταπολεμικής τεχνοκρατικής κυβέρνησης για τη διαχείριση της Λωρίδας της Γάζας

Το Αζερμπαϊτζάν έτοιμο να συμμετάσχει με στρατεύματα στη Δύναμη Σταθεροποίησης της Γάζας

Ποιοι προσφέρονται για «διεθνή δύναμη» στη Γάζα

«Αιώνια Ειρήνη»: Τραμπ και Νετανιάχου συμφωνούν στο τελικό σχέδιο για τη Γάζα εν μέσω δραματικών ανακοινώσεων στον Λευκό Οίκο

Το Ισραήλ σε διαπραγματεύσεις για να φύγουν οι Παλαιστίνιοι από τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr