Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί βάζει λουκέτο το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι (φωτο)

Γιατί βάζει λουκέτο το εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη λειτουργία του σταματά στις 16 Φεβρουαρίου -15 μήνες μετά από τα εγκαίνιά του- το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών του Παρισιού, ελλείψει επαρκούς αριθμού πελατών, όπως ανακοίνωσαν οι ιδρυτές του.

Το O’Naturel βρίσκεται στο ανατολικό Παρίσι και ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2017.

Οι πελάτες του αφήνουν όλα τους τα ρούχα στο βεστιάριο και προχωρούν με… αδαμιαία περιβολή στον κυρίως χώρο του καταστήματος.

Τα μενού του καταστήματος κυμαίνονται μεταξύ 39 και 49 ευρώ.

Σύμφωνα με το προεδρείο της Ένωσης Γυμνιστών του Παρισιού, οι υψηλές τιμές αποθάρρυναν τους κατοίκους της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ και η τουριστική κίνηση ήταν μειωμένη, όπως και σε πολλά άλλα καταστήματα της Πόλης του Φωτός.

Την περασμένη χρονιά, το Παρίσι καλωσόρισε ένα κέντρο ευεξίας για γυμνιστές, ενώ πριν από Φθινόπωρο του 2017, για πρώτη φορά και για λίγες ημέρες, τις πύλες του είχε ανοίξει και ένας κήπος για γυμνιστές, εντός του πάρκου Μπουά ντε Βενσέν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λίβανος συγκροτεί αντιπροσωπεία για ενδεχόμενες συνομιλίες με το Ισραήλ – Διαψεύδει η Γαλλία την ύπαρξη σχεδίου εκεχειρίας

Η Γαλλία εμμένει στις προτάσεις για το Oρμούζ – Διαψεύδει τις μυστικές συνομιλίες με το Ιράν, αναφέρουν πηγές

Ιρανικό drone σκότωσε Γάλλο στρατιώτη στο ιρακινό Κουρδιστάν

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Μακρόν: Όταν η Κύπρος δέχεται επίθεση, η Ευρώπη δέχεται επίθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr