Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Όχι» Βέμπερ σε ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.- «Επανένωση της Κύπρου χωρίς εγγυήσεις και στρατούς»

«Όχι» Βέμπερ σε ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.- «Επανένωση της Κύπρου χωρίς εγγυήσεις και στρατούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από την Λευκωσία και συγκεκριμένα από τα γραφεία του ΔΗΣΥ, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, υπογράμμισε πως στηρίζει «την επανένωση της Κύπρου χωρίς εγγυήσεις και χωρίς στρατούς» και επανέλαβε την άποψή του πως «η Τουρκία δεν θα πρέπει να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της Ε.Ε. καθώς απομακρύνεται από τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες».

Κατά την υποδοχή του από την ηγεσία του ΔΗΣΥ και στην παρουσία του τέως υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, της Καίτης Κληρίδου και άλλων στελεχών, ο Μάνφρεντ Βέμπερ ευχαρίστησε για το θερμό καλωσόρισμα, που του επεφύλαξαν.

Όπως είπε δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να ξεκινήσει τον προεκλογικό από την Κύπρο, καθώς ο Αβέρωφ Νεοφύτου ήταν ο πρώτος πρόεδρος κόμματος, που εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του.

Ο κ. Βέμπερ εξήρε και το έργο του προέδρου Αναστασιάδη για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, υπογράμμισε πως ο Μάνφρεντ Βέμπερ είναι «προσωπικός φίλος, αλλά και φίλος της Κύπρου».

Όπως είπε, πρόκειται για «έναν πολιτικό με όραμα και ξεκάθαρες θέσεις, που θα βοηθήσει στην επίλυση του Κυπριακού χωρίς ξένους στρατούς και εγγυήσεις».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr