ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φονική γρίπη «σαρώνει» τη Ρουμανία: 31 νεκροί, «λουκέτο» στα σχολεία

Φονική γρίπη «σαρώνει» τη Ρουμανία: 31 νεκροί, «λουκέτο» στα σχολεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γρίπη, Ρουμανία,

Τριάντα ένα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία από τη γρίπη και οι υγιειονομικές αρχές της χώρας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξάνεται και η υπουργός Υγείας της χώρας Σορίνα Πιντεα ανακοίνωσε ότι, τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από τη γρίπη, δεν είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης και είχαν προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν επιπλοκές.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης παραμένουν σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, κλειστά σε όλη τη χώρα, έπειτα από απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων (Υγείας και Παιδείας).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Το «μεγάλο κόλπο» του Μητσοτάκη με τη ΔΕΗ σε βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος

Νίκος Δένδιας σε ΕΛΔΥΚΟ: «Επιτρέπετε με την παρουσία σας [στο Κόσοβο] να υπάρχει ασφάλεια, να υπάρχει ειρήνη, να υπάρχει σταθερότητα»

Ο Νίκος Δένδιας στο Κοσσυφοπέδιο – Πρόγευμα με τον Άλμπιν Κούρτι στην Πρίστινα

Σερβία και Ισραήλ σε κοινή παραγωγή μαχητικών drones, δήλωσε ο Βούτσιτς

Η Αλβανία σε συναγερμό μετά την προειδοποίηση των ΗΠΑ για πιθανές ιρανικές απειλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr