ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κουντρέτ Οζερσάι, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν πρόθεση να μοιραστούν την εξουσία με τους Τουρκοκύπριους», δήλωσε ο κατοχικός ψεδοϋπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, Κουντρέτ Οζερσάι (Kudret Özersay), σημειώνοντας πως «θα πρέπει να εργαστούμε για την εξεύρεση μοντέλου συνεργασίας αν θα υπάρξει λύση στην Κύπρο».
Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, ο λόγος είναι γιατί «οι Ελληνοκύπριοι είναι τόσο συνηθισμένοι να κυβερνούν κάτω από την Κυπριακή Δημοκρατία, ώστε δεν έχουν καμία πρόθεση να μοιραστούν την εξουσία».
Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι, δεν αντιτίθεται στην ιδέα μιας ομόσπονδης λύσης, «αλλά δεν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να εδραιωθεί μια ομόσπονδη λύση στην Κύπρο».
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση, ο Οζερσάι τόνισε πως συνεχίζει να εργάζεται για την ευημερία των Τουρκοκυπρίων και παίρνει αποφασιστικά μέτρα παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.























































