ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουντρέτ Οζερσάι: Δεν υπάρχει κατάλληλο έδαφος για ομόσπονδη λύση στην Κύπρο

Κουντρέτ Οζερσάι: Δεν υπάρχει κατάλληλο έδαφος για ομόσπονδη λύση στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν πρόθεση να μοιραστούν την εξουσία με τους Τουρκοκύπριους», δήλωσε ο κατοχικός ψεδοϋπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα, Κουντρέτ Οζερσάι (Kudret Özersay), σημειώνοντας πως «θα πρέπει να εργαστούμε για την εξεύρεση μοντέλου συνεργασίας αν θα υπάρξει λύση στην Κύπρο».

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, ο λόγος είναι γιατί «οι Ελληνοκύπριοι είναι τόσο συνηθισμένοι να κυβερνούν κάτω από την Κυπριακή Δημοκρατία, ώστε δεν έχουν καμία πρόθεση να μοιραστούν την εξουσία».

Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι, δεν αντιτίθεται στην ιδέα μιας ομόσπονδης λύσης, «αλλά δεν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να εδραιωθεί μια ομόσπονδη λύση στην Κύπρο».

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση, ο Οζερσάι τόνισε πως συνεχίζει να εργάζεται για την ευημερία των Τουρκοκυπρίων και παίρνει αποφασιστικά μέτρα παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο

Οι Τούρκοι «τρέμουν» τη συμμαχία Ισραήλ-Κύπρου και συνδέουν το Κυπριακό με τη Συρία

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο για κατασκοπεία βρετανικής βάσης υπέρ του Ιράν

Το Ιράν προειδοποιεί για συνέπειες Κύπρο και Βουλγαρία για τη χρήση βάσεων από τις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr