ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η τραγωδία στο προπονητήριο της Φλαμένγκο στη Βραζιλία.
Ο πόνος είναι μεγάλος στη Βραζιλία, καθως ένα 24ωρο μετά την καταιγίδα που προκάλεσε πλημμύρες κι άφησε ως τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς στο Ρίο ντε Ζανέιρο, η μεγαλούπολη της «χώρας του καφέ» θρηνεί άλλα 10 θύματα από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στις 05.17 (τοπική ώρα) τα ξημερώματα Παρασκευής.
Από τις πληροφοριες που δόθηκαν από την πυροσβεστική, μεταξύ των νεκρών βρέθηκαν τέσσερα παιδιά των ακαδημιών της «ρούμπρο-νέγκρο», δύο έφηβοι που συμμετείχαν σε δοκιμές και τέσσερις εργαζόμενοι.
Εικάζεται οτι μπορεί να κάηκαν ζωντανοί στον ύπνο τους, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν την ώρα της πυρκαγιάς.
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του 15χρονου Ζόναταν Κρουζ Βεντούρα.























































