Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυνηγημένη η κόρη του Πούτιν στην Ολλανδία μετά τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους

Κυνηγημένη η κόρη του Πούτιν στην Ολλανδία μετά τη συντριβή του μαλαισιανού αεροσκάφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωπη με την οργή των Ολλανδών βρίσκεται η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά τη συντριβή του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία και το θάνατο 298 επιβατών, οι 193 εκ των οποίων -η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή- ήταν Ολλανδοί πολίτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Μαρία Πούτιν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πανάκριβο διαμέρισμά της στην Ολλανδία, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Voorschoten, μόλις 32 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο από το οποίο απογειώθηκε το μοιραίο Boeing 777 της Malaysia Airlines.

putind2

Οι διαμαρτυρίες ξέσπασαν αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η 29χρονη Μαρία έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στα περίχωρα του Άμστερνταμ. Μερικοί μάλιστα απαίτησαν και την απέλασή της.

Ένας κάτοικος της περιοχής δήλωσε: “Μετακόμισε στην περιοχή πέρυσι και όλα κρατήθηκαν μυστικά για λίγο καιρό. Αλλά μόλις έγινε γνωστό το ποια ήταν, σίγουρα ξέσπασε μια ταραχή. Και τώρα έγινε κι αυτό…”

Πολλοί κατηγορούν τον πρόεδρο Πούτιν για την αεροπορική τραγωδία, επιμένοντας ότι το Κρεμλίνο εφοδίασε τους αυτονομιστές με τον πύραυλο που ανατίναξε το Boeing.

Ο δήμαρχος του Voorschoten, Pieter Broertjes, είναι επίσης οργισμένος με την παρουσία της κόρης του Πούτιν στην Ολλανδία. “Θα μπορούσαμε να απελάσουμε την κόρη του Πούτιν. Θα δίναμε ένα διαφορετικό μήνυμα”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία θα επιστρέψει μαζί με τον σύντροφό της στη Μόσχα, όπου θα είναι υπό την προστασία του πανίσχυρου πατέρα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσική Πρεσβεία: Το απειλητικό μήνυμα Πούτιν προς τη Δύση … στα ελληνικά

ΝΑΤΟ: Η «συμμαχία αυταρχικών δυνάμεων» Κίνας, Ρωσίας, Ιράν κινείται ενάντια στη Δύση

Η Ολλανδία θα αναπτύξει προσωρινά συστήματα Patriot στην Λιθουανία

Forbes: Ακόμα πιο πλούσιοι έγιναν πέρσι οι Ρώσοι μεγιστάνες – Απέτυχαν οι δυτικές κυρώσεις

Πούτιν: Η Ρωσία θα μάθει ποιοι έδωσαν την εντολή για το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr